Autodesk Revit en BIM

AUTODESK REVIT ARCHITECTURE

Autodesk Revit Architecture BIM-software helpt architecten en ontwerpers een concurrentievoordeel te behalen met tools waarmee je vrij ontwerpt, informatie steeds beter coördineert en efficiënter oplevert.

Autodesk Revit en BIM

Met Autodesk Revit geeft u vorm aan uw bouwplannen én maakt u gegevensuitwisseling volgens de BIM-methodiek eenvoudig. Autodesk Revit Architecture helpt u:

  • Met het vastleggen en analyseren van ontwerpconcepten
  • Om ontwerpen accurater bij te houden in documentatie en bouw

Autodesk Revit is doelgericht ontworpen voor het modelleren van bouwkundige informatie (BIM). Profiteer van dit, meer op samenwerking gericht, geïntegreerd ontwerpproces door essentiële BIM-gegevens met uw projectpartners te delen. Alle veranderingen in het ontwerp worden automatisch bijgewerkt in uw evoluerende ontwerp en documentatie, wat zorgt voor meer coördinatie van processen en betrouwbare documentatie. Hierdoor zijn uw ontwerpen en documentatie altijd gecoördineerd, consistent en compleet.

De mogelijkheden van Revit en BIM

Itannex is een vooraanstaand leverancier en opleider van Autodesk software. Autodesk Revit is één van onze specialisaties. We informeren u graag over de mogelijkheden van deze Autodesk software voor het realiseren van een BIM-werkmethodiek.

Meer weten over de mogelijkheden van Autodesk Revit? Autodesk Revit Building Design brochure (pdf)