Over Itannex

“Itannex ademt BIM en Revit” Itannex levert een breed scala aan ICT-diensten, met name gebaseerd op Autodesk-software. Onze diensten variëren van advies, implementatie en beheer tot en met trainingen, helpdesk en support. Wij richten ons uitsluitend op de bouwkundige, constructieve en civieltechnische markt.

Itannex en BIM

Itannex levert een breed scala aan ICT-diensten, met name gebaseerd op Autodesk-software. Onze diensten variëren van advies, implementatie en beheer tot en met trainingen, helpdesk en support. Wij richten ons uitsluitend op de bouwkundige, constructieve en civieltechnische markt.

Wat BIM betreft zorgen wij voor een implementatie die aansluit bij de eisen van het project. We analyseren en adviseren hoe u en uw projectpartners het best met BIM kunnen werken. Dat advies komt voort uit inzicht en kennis, maar vooral ook uit ervaring.

Itannex, Autodesk Revit en BIM

Itannex is een vooraanstaand leverancier (Autodesk Gold Partner) en opleider van Autodesk Revit. Hét softwarepakket van Autodesk dat speciaal is opgezet om de BIM-manier van werken te realiseren. Wilt u starten met BIM? Itannex helpt u met een solide basis. Laat u een halve dag gratis adviseren door een van onze consultants of vraag hier het informatiepakket aan.