Leren van anderen?

Klaar om BIM te implementeren? In deze white paper leest u BIM best practices en succesfactoren bij collega’s in uw vakgebied:

Transitioning to BIM (pdf – 349Kb)

BIM implementatie

U gaat in uw bouwproject met BIM werken? Dan is het heel belangrijk dat BIM voor alle betrokken partners binnen het project goed wordt ingericht.

Voor een goede implementatie moet BIM ingericht worden naar de informatiebehoefte van alle betrokken partijen. BIM zet immers het proces centraal, waardoor samenwerking en ketenintegratie worden bevorderd. Met deze integrale manier van samenwerken creëert u een optimaal resultaat. Maar hoe maakt u de aanloop naar deze integrale samenwerking?

U weet zelf wat u nodig heeft voor het project, wat u moet weten, wat u in kaart moet brengen, etc. Zo is dat het geval bij elke projectpartner. Het is heel verstandig om een externe BIM-specialist uw BIM implementatie te laten verzorgen. Iemand die kijkt naar de specifieke wensen van elke projectpartner.

Samenwerken met BIM, is zorgen voor een goede basis

Een externe BIM-adviseur brengt de wensen en benodigdheden van alle partners samen in één BIM-inrichting. Itannex is de BIM-expert die u helpt om het maximale met BIM te bereiken, zowel in de bouwsector als de civiele techniek. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.