Oplossingen die uw werkproces ondersteunen

Het gebruik van BIM is geen toekomst meer, maar het moet toegepast worden in concrete opdrachten en is in veel gevallen tegenwoordig een doorslaggevende factor bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. BIM biedt tegenwoordig business!

Binnen een bouwproces werken zeer veel verschillende partijen samen om te komen tot het uiteindelijke resultaat. De rollen en verantwoordelijkheden van deze partijen verschuiven regelmatig. Ook de omgeving is continu in beweging.  De grote hoeveelheid partijen en gegevens binnen een project en de dynamiek daarvan maakt dat de kans op faalkosten groot is.

BIM is de oplossing die er voor zorgt dat alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is dan ook continue beschikbaar en altijd actueel.

Ook BIM?
Itannex helpt organisaties op automatiseringsgebied door infrastructuur, applicaties en systemen op elkaar af te stemmen. Itannex levert al jarenlang BIM oplossingen. Ons producten- en dienstenportfolio varieert van CAD tot BIM, maar ook specialistische maatwerk applicaties en ondersteuning. Deze worden zodanig geconfigureerd dat deze optimaal zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering.

BIM voor uw branche
Dankzij de brede kennis van de markt kan Itannex binnen de bouw en infra breed adviseren. Kijk op één van onderstaande pagina's of lees hier wat wij voor u kunnen betekenen, of u nu gebouweigenaar, architect, installateur, ingenieur, aannemer of leverancier bent.


Ja, ik wil graag meer informatie over BIM!

BIM informatiepakket

Starten met BIM? Itannex heeft een uitgebreid informatiepakket samengesteld dat u informeert over de mogelijkheden en gevolgen van werken met BIM voor uw bedrijf. 

 Aanvraag BIM informatie:
 Vraag direct vrijblijvend informatie aan
 

 Bel ons:
 088 - 872 00 70
 

 Mail ons:
 info@itannex.com