Betere business met BIM

25.09.2012

Heeft u veel lovende woorden gehoord over werken met BIM maar klinkt Building Information Modeling u te mooi om waar te zijn? Met BIM zet u alle benodigde informatie in het bouwproject overzichtelijk op 1 plek. Daarnaast maakt u met BIM mlb jersey cheap een digitaal prototype van uw bouwproject, vóórdat de bouw daadwerkelijk start. Autodesk heeft een speciale BIM-pagina opgezet waar u filmpjes vindt, best practices en uitleg over de mogelijkheden om te BIMMEN. cheap football jerseys China Ervaar zelf hoe uw bedrijf kan profiteren van de implementatie van BIM!

Sinds eind 2013 is Itannex officieel leverancier van de Autodesk BIM 360 software, waarmee op een Open BIM manier samengewerkt kan worden. Autodesk BIM 360 Glue biedt de mogelijkheid om online samen te werken en projecten te coördineren en managen, vanaf iedere mogelijke locatie. Deze software zorgt voor de versimpeling van multidisciplinaire samenwerken en daardoor voor een grote efficientie in samenwerking op BIM gebied. Bovendien biedt BIM 360 Glue o.a. integratie met NavisWorks (voor clash controles) en bijvoorbeeld mobiele beleving van een model op je iPad.

Autodesk BIM 360 Field is software waarmee je tijdens de bouw een project en de bijbehorende data kan managen. In de software wordt mobiele technologie en cloud samenwerking en rapportage gecombineerd. Kort samengevat: maak van al je verzamelde data op de bouwplaats hele waardevolle informatie waarmee je de kwaliteit, veiligheid en winst van een bouwproject kan verhogen.

Wilt u meer weten over BIM? Vraag dan hier een informatiepakket aan!

« Terug naar overzicht